Дегидратор - універсальне обладнання, що може дозволити підприємству громадського харчування самостійно виготовляти не просто сушку для узвару, а й цікаві, здорові снеки, склад яких Ви зможете регулювати самостійно. При цьому, такий рецепт приготування снеків зберігає до 90% корисних речовин початкового продукту.
Що ж можна приготувати в дегідраторі?
Сьогодні ми поділимося декількома рецептами, що відмінно себе зарекомендували, для яких Вам знадобиться дегідратор
ГРАНОЛА ІЗ ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ
ІНГРЕДІЄНТИ:
ПРИГОТУВАННЯ:
СНЕКИ З М'ЯСА
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ МАРИНАДУ М'ЯСНИХ ДЖЕРОК
У такому маринаді м'яса потрібно постояти в холодильнику хвилин 15. Тому, приготувавши маринад і ретельно обваляти в ньому все нарізані шматочки м'яса (товщина не більше 5 мм), поставте його в холодильник і дайте йому настоятися.
М'ясо і рибу в дегідратором сушать на максимально можливій температурі - 65 градусів. Що ж стосується часу сушки - його необхідно оцінювати індивідуально, залежно від ступеня желамой структури готового продукту. Мінімальний час приготування в дегідраторі - 4 години.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки