Холодильні та морозильні столи для ресторанів – незамінне обладнання, здатне забезпечувати належні умови зберігання продуктів (у відповідних температурних режимах) і одночасно служити ідеальною робочою поверхнею для маси операцій на кухні.
Співробітники ресторанів, кафе, кондитерських і інших підприємств громадського харчування зобов'язані в процесі приготування їжі підкорятися строгим правилам внутрішнього розпорядку, дотримуватися всіх вимог санітарії і гігієни робочого місця. Така багатозадачність вимагає багатофункціонального обладнання, і якісний холодильний стіл з нержавійки – краще рішення, особливо в ситуаціях, коли заклад громадського харчування користується популярністю і потік гостей не вичерпується цілими днями, на ключові позиції виходить швидкість обслуговування.
Професійний холодильний стіл однаково незамінний для замісу тіста і розкочування піци, оброблення м'яса або риби, нарізки салатів. Він істотно заощаджує робоче місце на кухні і дозволяє досягти максимальної оптимізації багатьох робочих процесів. Окремі холодильник і стіл, навіть розміщені в безпосередній близькості один від одного, за всіма пунктами програють компактному і функціональному холодильному обладнанню.
Професійний холодильний або морозильний стіл відрізняється вражаючою місткістю внутрішньої камери, розділеної на секції для максимальної зручності кухарів. Масштаб підприємства громадського харчування, рівень його завантаження і особливості експлуатації визначають розмір моделі, яку слід купити. Провідні виробники професійного холодильного обладнання пропонують споживацькій аудиторії варіанти холодильних столів, призначені для різних типів продуктів:
Кожна модель адаптована під оптимальну зручність зберігання і приготування тих чи інших продуктів, температурний режим теж можна підлаштовувати під ті чи інші конкретні вимоги. Система внутрішньої вентиляції дозволяє швидко охолоджувати повітря і підтримувати потрібний температурний режим на всій площі конструкції.
У каталозі інтернет-магазину technofood.com.ua ви знайдете морозильні і холодильні столи для ресторанів від відомих світових брендів (Данія, Німеччина, Італія, Нідерланди, Україна тощо), які гарантують бездоганну якість своїх виробів, їхню надійність, екологічність і довговічність. Асортимент професійного холодильного устаткування досить широкий, щоб задовольнити потреби як маленьких піцерій і кафе, так і великих ресторанів та торгових центрів. Велика кількість конфігурацій, габаритних рішень, конструктивних особливостей дозволить раціонально використовувати складську або торгову площу, а також оптимізувати робочі процеси і істотно полегшити роботу персоналу.
Практично всі сучасні ресторани і піцерії обладнані зручними і практичними холодильними та морозильними камерами. Салати і піца – страви багатокомпонентні, а можливість розмістити всі численні інгредієнти в одному місці – холодильних камерах – і тут же на стільниці збирати їх воєдино – це спрощує працю персоналу.
Вивчаючи характеристики холодильного столу для піци і салатів, вивчіть детально наступні параметри:
Вартість професійного обладнання від надійних солідних виробників з бездоганною репутацією, товари яких представлені в магазині Technofood, варіюється в широкому діапазоні – від бюджетних варіантів до холодильних столів екстра-класу. Елітні моделі мають підвищену функціональність, додаткові елементи, поліпшені характеристики шумоізоляції тощо. Столи для піци нерідко оснащуються салат-барами, в яких зручно зберігати інгредієнти для начинки.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки