Красива, приваблива кондитерська вітрина – обладнання, яке гарантовано збільшує обсяги продажів в закладах громадського харчування. За умови грамотного вибору холодильної вітрини і якісного її заповнення витрати на професійну техніку окупляться в найкоротший час. Правильний підбір обладнання приносить масу переваг барам, ресторанам, їдальням, кондитерським і супермаркетам:
Зберігання та демонстрація солодощів повинні відбуватися в оптимальному температурному режимі. З цим завданням чудово впорається професійне обладнання від провідних європейських брендів – вертикальні і горизонтальні, підлогові і такі, що крутяться, кондитерські вітрини. Асортимент таких виробів в каталозі інтернет-магазину "Технофуд" дозволяє втілити будь-які дизайнерські концепції в оформленні закладу, потрібно лише зіставити технічні та експлуатаційні характеристики моделей з власними вимогами до оснащення.
Тип кондитерської вітрини вибирається за цілою низкою критеріїв, які враховують специфіку діяльності закладу. Але в разі вибору між підлоговими і настільними вітринами все дуже просто – має значення тільки розмір асортименту. Щоб клієнти кондитерської могли гідно оцінити весь значний список десертів, знадобиться габаритне підлогове обладнання з величезною кількістю полиць. Якщо ж десертне меню в кафе або ресторані мінімальне, однієї або декількох настільних вітрин буде цілком достатньо. У них є чимало експлуатаційних переваг:
Підлогові вітрини потрібні кафе-кондитерським та іншим подібним закладам з акцентом на продаж десертів у великому асортименті. При виборі конкретного типу обладнання необхідно врахувати як площу приміщення, так і концепцію ресторану:
Професійне обладнання дозволяє створювати унікальні експозиції, демонструючи відвідувачам творіння майстрів-кондитерів в найспокусливішому вигляді. Брендові холодильні вітрини відрізняються стильним виконанням, міцністю, надійністю і тривалим терміном служби.
Щоб холодильне обладнання, ціна якого не така вже і незначна, окупилося якомога швидше шляхом реального збільшення обсягів продажів, необхідно врахувати всі ключові технічні характеристики кондитерської вітрини, а також особливості її експлуатації.
При високому рівні конкуренції в галузі зовнішній вигляд кондитерської холодильної вітрини серйозно впливає на популярність закладу. Вітрина може гармонійно вписатися в загальний вигляд обладнання або ж стати найяскравішим акцентом, що миттєво притягує до себе погляди всіх гостей. Але не менше, ніж краса оснащення, важливий і його функціонал. Довіряючи свій вибір солідним брендам – лідерам ринку, ви вкладаєте кошти в надійну і довговічну техніку, здатну активно сприяти зростанню обсягів продажів, розвитку і процвітання бізнесу.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки