П'ядина - географічно запатентована назва традиційної страви регіону Емілія-Романья в Італії. На діалектах Романьї її називають по-різному - Пьяда, пьядина, п'є, п'їда, п'єда, п'ї.
Замішана на оливковій олії, обсмажена на сухій поверхні, завжди прямо з печі - п'ядина сама по собі кулінарний витвір. Для замішування тіста використовується борошно вищого гатунку, рослинне масло, склянка молока, сіль і трохи цукру, але в кожному регіоні Італії склад і методика приготування пьядину унікальні. Додаємо сюди м'ясних делікатесів, сирів і трав - отримуємо ідеальну пару до келиха вина або до тарілки супу в обід.
У п'ядинеріі "ARTURO" ви можете відчути справжній смак італійської п'ядини, оскільки тут підібрано найсмачнішу комбінацію смаків і ароматів найвідоміших п'ядинерій Італії!
Компанія Технофуд недарма цікавиться традиційними італійськими стравами - наша команда мала можливість познайомитися з традиційним італійським стрітфудом в процесі поставки якісного обладнання для закладу:
Наша команда професіоналів завжди працює на результат щоб задовільнити будь-який Ваш запит. Ми зможем проконсультувати, підібрати оптимальні рішення для Вашого бізнесу і якісно реалізувати їх.