Рецепт ідеальної закуски для святкового меню. Прості інгредієнти, швидке приготування і зручне зберігання в вакуумних пакетах.
ІНГРЕДІЄНТИ:
600 г свіжого філе лосося;
200 г кабачків;
100 г моркви;
100 г шпинату;
5 г солі;
5 г цукру;
10 г чебрецю;
грецька оливкова олії першого віджиму;
Соус:
150 г топінамбура;
10 мл оливкової олії;
80 мл мигдалевого молока (або соєвого молока);
2 гр солі;
1. Приготування соусу: Варити топінамбур при температурі 80 ° С 50 хвилин. Потім перемішати з іншими інгредієнтами і завакуумувати. Охолодити, збити блендером і використовувати в якості прикраси.
2. Добре очистити всі овочі і нарізати їх соломкою.
3. Ретельно вимийте лосося і наріжте його довгими скибочками. Рівномірно розподіліть овочеву суміш і соус на шматочках риби, загорніть в рулетики.
4. Помістіть рулетики в вакуумний пакет для приготування, приправте олією, сіллю, цукром, чебрецем і, якщо хочете, навіть дрібкою перцю; завакуумуйте за допомогою вакууматора.
5. Готувати в термопроцесорі для SOUS VIDE при температурі 63 ° С протягом 12 хвилин.
6. Після приготування вийміть пакет охолодіть в шафі шокового охолодження. Зберігати в холодильнику до подачі на стіл.
7. При подачі швидко розігрійте рулети на сковороді або, не виймаючи їх з пакета, зігрійте гарячою водою. Прикрасьте оливковою олією першого холодного віджиму і відразу ж подавайте.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки