«Таблет-харчування» (індивідуально-порційна система харчування) - система харчування, що дозволяє економити час на роздачу їжі, за рахунок того, що її після приготування розкладають в ударостійкий керамічний посуд, далі кладуть на підноси, а їх поміщають в транспортні візки. Коли час для роздачі обмежений - ці підноси поміщаються в ізотермічні візки, що мають функції підігріву або охолодження.Для прискорення заповнення підносів і дотримання стандартів гігієни, використовується конвеєр, уздовж якого розміщується допоміжне обладнання для готових холодних і гарячих страв: посуд, кришки, підноси, марміти, диспенсери та інше.
«Таблет харчування» можна застосувати до таких систем харчування:
«Сook & Serve»
Гарячі і холодні страви поміщаються в підноси або термоподноси. Ті в свою чергу поміщаються в візок. У разі необхідності тривалого збереження як гарячих, так і холодних температур - є системи з можливістю підігріву
«Cook & Chill»
Гарячі і холодні страви завантажуються в візок в охолодженому вигляді. Перед роздачею гарячі страви розігріваються, а холодні страви залишаються холодним. Час розігріву приблизно 50 хвилин.
«Сook & Freeze»
Заморожена їжа завантажується в візки. Перед роздачею гарячі страви розігріваються, а холодні страви залишаються холодними. Час розігріву близько 70 хвилин.
Переваги «таблет-харчування»
Економія площі приміщень. «Таблет-харчування» дозволяє не відводити під прийом їжі окреме приміщення, що дозволяє істотно скоротити використовувану площу.
Збільшення часу збереження початкової температури страв за рахунок високої якості теплоізоляції візків і самих підносів
Планування закупівель і запасів продуктів за рахунок суворого контролю порціонування підносів, що дозволяє виключити необгрунтовані витрати.
«Таблет-харчування» дозволяє враховувати індивідуальні вимоги до меню окремих пацієнтів: різні дієтичні програми або релігійні обмеження.
Що ви отримуєте в результаті правильної організації «таблет-харчування»
При правильній організації робіт з використанням «таблет-харчування», можна укомплектувати близько 600 підносів на одному конвеєрі приблизно за 50 хвилин. Для цього потрібно в середньому 6 осіб.
Використання системи «таблет-харчування» дозволяє організувати транспортування і порційну роздачу їжі з урахуванням індивідуальних вимог пацієнтів. При цьому гарячі страви будуть подані гарячими, а холодні - холодними.
В результаті використання обладнання MenüMobil ви отримуєте ідеальне рішення з точки зору енергоефективності, якості, зручності експлуатації та надійності, що дозволяє організувати харчування, що відповідає найвищим міжнародним стандартам якості.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки