Sous vide – це техніка приготування, в якій використовується точний контроль температури для досягнення стабільних результатів ресторанної якості. На відміну від традиційних методів приготування вирізняється стабільністю та підконтрольністю одержуваного результату, адже при жарці продукту, наприклад, легко пересмажити його зовні, проте він залишиться неприготованим зсередини. Переваги технології Sous vide:
Стабільність. Оскільки ви готуєте їжу за заданої температури протягом певного часу, ви можете розраховувати на цілковито стабільні результати.
Смак. Страви готуються у власному соку. Це гарантує, що їжа буде вологою, соковитою та ніжною.
Зменшення відходів. Традиційно приготовлені продукти вижирюються та утворюються відходи. Наприклад, традиційно приготований стейк втрачає до 40% свого обсягу через вижарювання. Стейк, приготований методом Sous vide, не втрачає в об'ємі.
Зручність. Традиційні методи приготування вимагають постійного контролю кухарем. Техніка зручна у тому, що переготувати страву неможливо.
Апарат Sirman Softcooker призначений для приготування страв за низьких температур (від 20 до 100 °С). Такий спосіб використовується для приготування інгредієнтів, запечатаних у вакуумній пластиковій упаковці, які повільно готуються при низьких температурах.
Компанія Sirman представила нову модель Softcooker XP – це вдосконалена модель термопроцесора Sirman Softcooker Y09. Особливості нової моделі:
Softcooker XP – це високоточний нагрівач із регулюванням температури з дисплеєм робочої температури. Конструкція з нержавіючої сталі, із захисним пристроєм, що відключає нагрівач при випадковому використанні без рідини. Датчик температури запобігає перевантаженню та перегріву. Полікарбонатна кришка покращує теплоізоляцію та зменшує витрату тепла.
Фахівці компанії Технофуд із задоволенням проконсультують Вас щодо новинок ринку HoReCa, розкажуть про технології та техніки, що спростять Вашу роботу.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки