Конвекційні печі належать до професійного обладнання, яким користуються на кухнях кафе, ресторанів, пекарень, а також кондитерських цехах. Вони відмінно справляються з випіканням різних хлібобулочних і солодких виробів (пиріжків, здобних булок, хліба, печива з листкового тіста і т. д.), а також з приготуванням страв з м'яса, овочів, риби та ін. Такі печі являють собою шафи, яких рух повітря у робочій камері відбувається примусово. Різноманітність моделей, які сьогодні представлені на ринку, дуже велика. Спробуймо розібратися, як вибрати конвекційну піч і на що звертати увагу в першу чергу при купівлі даного обладнання.
Перед тим як купити конвекційну піч, потрібно відповісти на 2 головні питання:
Далі можна братися до вибору. Ось параметри, на які потрібно звернути увагу насамперед:
Корисною також стане функція самоочищення. Вона буде актуальною для тих виробництв, у яких кожна хвилина робочого дня на рахунку. Так кухар не витрачатиме час на підтримку чистоти внутрішньої сторони печі.
Скажімо відразу, що для виробництва та реалізації хлібобулочних виробів у великих кількостях у комплект до печі краще купити шафу для розстоювання. Саме завдяки останньому можна організувати безперервний процес випікання. Їх можна купити у стаціонарних точках продажу або в інтернет-магазині.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки