Зменшення кількості харчових відходів та уникнення псування продуктів важливі для будь-якого закладу громадського харчування, і використання вакуумного пакувальника - відмінний спосіб домогтися цього! Продукти, упаковані у вакуумі, можуть зберігатися в 3-5 разів довше, ніж неупаковані продукти, до того ж вони будуть краще на смак, оскільки вакуумна упаковка усуває більшість факторів, що призводять до їх псування. Упаковані таким чином продукти зберігають у холодильнику або морозильнику.
Вакуумний пакувальник викачує повітря з простору всередині і навколо продуктів, які упаковуються, а потім запаковує краї пакета. При вакуумуванні, продукти менше окислюються і на їх поверхні не розмножуються бактерії, яким потрібен кисень - таким чином термін зберігання продукції значно зростає.
Це машини, в яких все вакуумування і запечатування упаковки відбувається в повністю закритій робочій зоні. У більшості випадків пакет для вакуумування поміщається в закриту робочу зону, після чого кришка закривається, і процес відбувається автоматично.
Цей вид вакуумних пакувальників мають камеру, проте також мають опцію вакуумування безпосередньо з вакуумного пакета без необхідності поміщення продукції в закриту робочу зону. У цих пристроях використовується вакуумне сопло, яке виступає в пакет під час циклу вакуумування. Такі вакуумні пакувальники дозволяють виробляти запаювання об'ємної продукції.
У цих машинах використовується невелика вакуумна порожнина, розташована в області затиснутих губок машини, щоб забезпечити джерело потоку вакуума, який відкачує повітря безпосередньо зсередини пакета через спеціальні канали, які є частиною вакуумного пакета.
Камерні машини добре підходять для комерційного застосування. Щоб працювати швидше, виберіть установку з довгою запакучною планкою (деякі мають довжину до 90 см.) і/або декількома запакучними планками - вони дозволяють помістити кілька пакетів одночасно і спрощують упаковку великих партій.
Для камерних машин використовую гладкі пакети. Вони дешевші за пакети для безкамерних вакууматорів. Для безкамерних машин використовуються тільки гофровані пакети, в них, по насічках на внутрішній стороні пакета, як по тоненьких трубочках, повітря висмоктується з пакета. Якщо спробувати вакуумувати на безкамерному вакууматорі гладкі пакети, то нічого не вийде: пакет гладкий, обидві плівки пакету щільно притиснуті один до одного запакучною планкою, немає можливості відкачати повітря з пакету. Цей вид пакетів дорожчий ніж гладкі. Якщо Вам важко прийняти рішення, який тип вакууматора вибрати, подумайте, чи потрібна Вам з часом велика продуктивність пакувальника. Камерний вакууматор у довгостроковій перспективі буде вигідний через низьку вартість пакетів. Звертаємо Вашу увагу на те, що для приготування за технологією Sous Vide слід використовувати відповідні пакети, які витримують температуру 70-115 ° С.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки