Тістоміс для дріжджового тіста – умова успішного, швидкого і якісного обслуговування клієнтів пекарні, піцерії, кондитерської, кафе і ресторану. Інвестиції в промислові міксери такого типу дуже швидко окуповуються. Таке обладнання відрізняється великою кількістю інноваційних можливостей, але в будь-якому випадку стане ідеальним доповненням комерційної кухні. Немає різниці, для яких цілей ви шукайте такий агрегат, – щоденного замішування великої кількості дріжджового тіста або разового приготування декількох партій ароматних круасанів від шефа. У каталозі нашого магазину ви зможете підібрати і купити за вигідною ціною тістомісильну машину, яка буде відповідати потребам вашої справи.
Вартість промислового тістового міксера для ресторану, пекарні, піцерії та інших об'єктів громадського харчування виправдана високою цінністю цього обладнання, довговічністю його експлуатації, ліквідністю. Оснастивши своє підприємство тістомісильною машиною (тістомісом), ви зможете швидше і якісніше приготувати хліб, рулети, булочки, піцу та інші вироби з борошна. Досить визначитися з тим, як часто вам потрібно використовувати промисловий тістомісильник, зробити вибір на користь стандартної або надпотужної моделі, і виробництво вийде на абсолютно новий рівень.
Середня вартість професійного тістоміса в Одесі і інших містах – 16 000 – 50 000 гривень. Водночас середній період окупності найдешевшого пристрою для фудсервісу – близько 1 місяця за умови незначного щоденного навантаження. Купити тістомісильну машину означає отримати в розпорядження обладнання, яке можна буде з часом замінити на більш потужний або сучасний агрегат.
Міксер для борошняних виробів (тістоміс) – це оптимальний варіант для пекарні, піцерії або іншого підприємства громадського харчування, яке щодня виробляє велику кількість хлібобулочних виробів. Тістоміси такого типу можуть мати різні мішалки, забезпечуючи швидке і якісне збивання тіста в великих обсягах.
Майже кожна тістомісильна машина (тістоміс), купити яку можна завдяки нам в Харкові і інших містах країни, має кілька швидкостей, які дозволяють персоналу правильно перемішувати компоненти майбутніх шедеврів випічки. Нижча швидкість використовується для змішування всіх інгредієнтів в кулю, а вища дозволяє тістомісу виробити правильну глютенову структуру кінцевого продукту. Крім того, багато комерційних виробничих міксерів мають гачки, які замішують тільки частину всієї маси тіста в певний момент часу, що знижує тепло від тертя деталей агрегату. Таким чином попереджається швидкий знос техніки при збереженні консистенції продукту в ідеальному для випікання стані.
Кожній пекарській справі – свій тістоміс. Виробники тістомісильних машин Італії, Німеччини, Туреччини та Китаю випускають 3 типи обладнання. Кожен вид тістоміса має свої переваги. З’являються останні тоді, коли обладнання підібрано правильно і відповідає обсягам поставлених перед закладом громадського харчування завдань.
Високоякісний тістомісильник, купити який для ресторану, пекарні та іншого підприємства можна у нас, виступає основою якісного, швидкого та стабільного виробництва. Під час його вибору необхідно враховувати завдання бізнесу, а також ключові характеристики пристрою: потужність двигуна, розмір і форма мішалки, розмір і комплектація чаш, система керування, режими, швидкості і, звичайно, матеріали виготовлення. Тістоміс з вертикальними ножами не перевершити в універсальності, працювати він може не тільки з основою для випічки. Спіральний варіант хороший для роботи з великими обсягами дріжджового тіста. Це вибір булочних, піцерій, невеликих пекарень. Середні і великі підприємства, які спеціалізуються на випіканні хлібобулочних виробів, віддають перевагу планетарним тістомісам.
Під час вибору професійної промислової тістомісильної машини досить дати відповідь на три запитання. Перше – що ви будете мішати? Для тіста різного складу і консистенції потрібні різні тістомісильники, потрібно враховувати рівень абсорбції, який обчислюється шляхом ділення кількості води на кількість борошна. Друге запитання – які режими змішування найбільш потрібні в роботі? Чи такою важливою є наявність насадок? Третій, не менш важливий момент – щоденне навантаження, кількість матеріалу для випічки, яку треба отримати. Це визначальний момент під час визначення оптимальної потужності двигуна і розміру чаші для тіста в промисловій тістомісильній машині. Відповіді на ці та інші питання краще шукати разом з нашими фахівцями – зверніться до них, і вони допоможуть вам швидше зробити правильний вибір, заощадивши гроші.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки