Популярний у всі часи шведський стіл – це простий та універсальний підхід до оформлення та подачі закусок, основних страв, десертів та напоїв.
Цей метод має скандинавське " походження " , яке затребуваність і під час традиційної трапези і за кейтеринг-обслуговуванні пояснюється тим, що рішення ефективно працює різних завдань.
Викладення холодних та гарячих страв та закусок у форматі шведського столу дозволяє одночасно "нагодувати" досить велику кількість гостей. При цьому сервірування успішно поєднується із грамотною організацією простору.
Ще одна важлива перевага такого способу подачі – економія часу. Кухарі можуть заздалегідь приготувати страви, а надалі офіціантам залишається їх правильно скомбінувати та оформити.
Шведська лінія використовується, як правило, у ресторанах, готелях, банкетно-розважальних комплексах. Характер пристрою та меню зазвичай продиктовані типом закладу сфери гостинності та побажаннями організаторів.
Для якісного зберігання, демонстрації та розміщення готових страв використовується різноманітне професійне обладнання. Так, наприклад, популярними пристроями є вітрини, салат-бари, оригінальної форми стійки для тарілок із закусками.
Якщо обладнання є ще й вітриною з цікавим дизайном, додаткова увага гостей заходу йому забезпечена.
Конструкція, наприклад, салат-бар для шведського столу MARYAM 6 366-3020 від ТМ SARO (Німеччина) дозволяє демонструвати асортимент страв і разом з цим підтримує необхідні умови для їх зберігання.
До сегменту теплового обладнання, яке також допомагає своєчасно обслуговувати відвідувачів, належать чафіндіші та марміти. Гарячі страви, вміщені в них, залишаються підігрітими протягом необхідного часу.
Вироби, що подаються у теплому вигляді, можна розміщувати у настільній вітрині VISTA P3 BOLD HOT від бренду Sirman (Італія). У цьому пристрої є циркуляція повітря та потрібний температурний режим.
Вони дозволяють видавати випічку або інші вироби теплими, коли це потрібно. Одна з переваг такого обладнання – хороша місткість при компактних габаритах та невелика вага.
Свою роль під час різних заходів відіграє й устаткування роздачі напоїв. Чи це будуть ємності з готовим чаєм і кавою або знадобиться кавоварка, залежить від побажань замовників та організаторів події.
Необхідне обладнання для приготування, наприклад, кави можна переглянути в розділі Кавомашини . Якщо під час заходу заплановано проведення майстер-класу або шоу з приготуванням будь-яких страв, можна використовувати компактну плиту індукції.
Специфіка шведського столу дозволяє ефективно використовувати даний спосіб для обслуговування та урочистостей з безліччю запрошених і сімейних вечірок та професійно організованих тематичних заходів із залученням кейтеринг-компаній. Актуальна форма шведських ліній та для тривалих офіційних прийомів.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки