Ми всі любимо свіжий і смачний попкорн, але не всі знають, що для його приготування можна також скористатися апаратом для приготування попкорну. Попкорн по суті - це кукурудзяні зерна, які вибухнули. Вибух кукурудзяних зерен може бути викликаний тиском або температурою.
Для початку потрібно підготувати зерна кукурудзи. Не потрібно брати їх занадто багато - попкорн значно додає в об'ємі. Поставте на плиту підготовлену каструлю, потім додайте в неї рослинну олію (бажано без запаху), зерна кукурудзи, цукор або сіль. Додати спеції потрібно швидко, щоб кукурудза не почала вибухати. Закрийте каструлю кришкою і тримайте її рукою, поки в каструлі не перестануть лунати постріли кукурудзи. Після цього відкрийте каструлю і висипте зерна в підготовлену миску, а зерна, що не розкрилися, викиньте. Можна зробити додаткові спеції - все залежить від ваших смакових уподобань. У Франції, наприклад, люблять змішувати висушений естрагон із сіллю і розмарином; Англія ж вважає за краще змішувати чорний перець із мускатним горіхом (таке рішення надає попкорну воістину неповторного і нового смаку). В Америці навчилися додавати до цих ласощів практично все, зокрема й сир і навіть усілякі копченості. Наступний крок - для тих, хто любить попкорн із карамеллю. У США цей продукт має навіть окрему назву - "кранч-манч". Для приготування попкорну налийте в посуд трошки вершкового масла і розігрівайте повільно. Після того, як воно почне видавати легкий горіховий аромат - додайте цукор і розмішуйте отриману суміш. За кілька хвилин вона перетвориться на справжню карамель, якою і можна полити попкорн. Пригостіть приготованими ласощами близьких за переглядом кіно - це зробить проведення часу ще теплішим і приємнішим. І наостанок порада: використовуйте каструлю з кришкою, що щільно прилягає, інакше доведеться збирати попкорн по всій кухні. Удачі!
Детальніше: https://technofood.com.ua/stati/kak-prigotovit-popkorn-doma2
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки