
Попри те, що правильне приготування спагетті, пасти і макаронів здається багатьом абсолютно простою справою, фахівці знають, що це справжнє мистецтво, яке потребує від кухаря майстерності і високого рівня кваліфікації. Тому професійні макароноварки (пастоварки) – обов'язкове теплове обладнання для ресторанів, що спеціалізуються на італійській кухні і не тільки. Промисловий агрегат прекрасно впорається з приготуванням овочів, сосисок, каш і багатьох інших страв, а не тільки паст і макаронних виробів. Але головне – пастоварка працює практично автономно, так що участь персоналу в процесі зводиться до мінімуму. Кухарям не доводиться переживати про те, що макарони злипнуться або розваряться, якість пасти залишається на висоті, обладнання виконує задану програму і подає сигнал про ступінь готовності страви.
Рішення купити професійну макароноварку для тратторії, піцерії або іншого закладу громадського харчування спонукає ознайомитися з широким асортиментом брендового теплового обладнання, представленого на ринку, і вибрати з різноманіття існуючих моделей оптимальний за габаритами, потужністю і функціями агрегат.
За принципом роботи макароноварки мало чим відрізняються від фритюрниць, єдине, що замість олії в них використовується звичайна чиста вода. Заливає воду, завантажує продукти (овочі, пельмені або пасту) і вибирає програму кухар, а всі інші процеси, включаючи помішування, вже відбуваються в автоматичному режимі. Що стосується часу приготування, то в порівнянні з приготуванням пасти в каструлі на плиті, макароноварки вдвічі ефективніші, що дозволяє істотно швидше обслуговувати гостей закладу.
Від обсягу чаші і потужності агрегату залежить його продуктивність. Пастоварка виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі і чудово протистоїть будь-яким зовнішнім впливам, як механічним, так і хімічним, перепадам температурних режимів, корозії. Плануючи придбати професійну мультиварку, яка оптимально підійде за ціною і функціональністю, звертайте увагу на технічні показники:
Для ресторанів з повноцінним меню краще купити професійну макароноварку з розширеним функціоналом. Для кафе, що спеціалізуються на монопродуктах, можна заощадити і взяти простіше обладнання.
Розглянемо класифікацію теплового обладнання за типом встановлення, кількістю контейнерів і джерелами живлення (принципом роботи). Знайомство зі специфікою кожного виду дозволить вам зробити правильний і безпомилковий вибір – купити відповідну макароноварку для свого ресторану.
На будь-якій професійній кухні якісна брендова макароноварка стане незамінною помічницею. Досить перерахувати основні її переваги в експлуатації, щоб переконатися в цьому:
Професійна пастоварка – обладнання, яке не потребує ні частого техобслуговування, ні специфічного догляду. Корпус, який виготовлений з нержавіючої сталі, не схильної до корозії, чаші, кошики і всі інші комплектуючі без найменших проблем очищаються водою і мийними засобами. Можливість вибору ідеальної моделі за типом встановлення, продуктивністю, обсягом чаші і кількістю кошиків дозволяє повністю задовольнити потреби ресторану, їдальні, кафе або бістро і не витратити зайві кошти.
Вибираючи пастоварку для підприємств сучасного громадського харчування, зверніть особливу увагу на продукцію солідних виробників з бездоганною репутацією на ринку. Величезний термін служби, висока зносостійкість, практичність і відсутність потреби в регулярному ремонті – необхідна умова успішного і раціонального придбання.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки