
Кожен власник закладу громадського харчування знає не з чуток, що запорука успішного бізнесу – смачна, ароматна і гаряча їжа. Але, на жаль, щойно приготовані страви швидко вистигають, втрачаючи свої смакові якості. Втім, вихід є. Купити марміт для перших і других страв з нержавійки. Подібне обладнання допоможе зберегти їжу гарячою, соковитою і свіжою упродовж тривалого часу (2-3 години), при цьому вам не доведеться підігрівати її. А значить, вона не розвариться, не пересушиться і не пригорить. Та й до того ж, завдяки тепловому марміту, клієнт, який увійшов до їдальні або в кафе, має можливість безпосередньо бачити готову страву, від чого його апетит розігрується ще більше. Варіантів розміщення таких контейнерів з їжею в закладі може бути кілька. А саме:
Але як би там не було, наявність електричного марміту на підприємстві громадського харчування на руку всім: від власників і кухарів до відвідувачів. А все тому, що експлуатація подібного обладнання в їдальнях, закусочних або будь-яких інших закладах типу бістро – це не тільки додаткова зручність для персоналу і клієнтів, але і можливість дотримання всіх санітарно-епідеміологічних норм, де конкретно прописані температурні норми гарячих страв в момент їхньої віддачі споживачеві. Отже, мати сьогодні тепловий марміт на кухні більшості закладів громадського харчування – це не данина моді і навіть не примха, це елементарна необхідність. Тому, якщо у вас все ще відсутнє подібне електричне обладнання з функцією підігріву готової їжі, бажано придбати його в найкоротші терміни, відвідавши інтернет-магазин «Технофуд». Чому саме його? Все просто. Тут не тільки великий вибір якісних теплових мармітів для перших і других страв, а й максимально прийнятні ціни на них.
Варто зауважити, що саме поняття «марміт» може похвалитися французьким походженням. У дослівному перекладі воно звучить як «казанок» або «каструля». Але в кулінарних колах у нього трохи інша інтерпретація. Отже, електричний марміт для їдальні чи інших закладів громадського харчування – це спеціальна харчова ємність з підігрівом, що виготовляється, як правило, з нержавіючої сталі, головне призначення якої полягає в підтримці певної температури готових страв і соусів упродовж тривалого часу (декількох годин). Завдяки подібному тепловому обладнанню у клієнтів закладу громадського харчування створюється враження, що їжа тільки-но приготована.
Зверніть увагу на той факт, що на сучасному ринку професійного кухонного обладнання представлені різні марміти. За призначенням вони поділяються на:
Залежно від способу встановлення і виконуваних функцій електричні марміти, без яких складно обійтися в будь-якому закладі громадського харчування, бувають наступних видів:
В окрему групу варто виділити пересувні теплові марміти для їдалень. Їхня головна відмінність від настільних і підлогових ємностей з функцією підігріву їжі полягає в наступному: вони встановлюються на спеціальний візок з коліщатками, що дозволяє максимально швидко транспортувати готові страви, разом з тим вам не доведеться піднімати важкий контейнер. Власне це і робить даний вид популярним під час проведення виїзних фуршетів. А купити настільний марміт в Києві або замовити будь-який інший вид теплового обладнання в інші міста України – рішення приймати вам.
Говорячи про видове розмаїття мармітів, не можна не згадати про поділ їх на побутові і промислові (професійні). Перші, найчастіше вони представлені настільними моделями, стануть в нагоді тим споживачам, які збираються транспортувати гарячу їжу на природу або на пікнік. Крім того, ці моделі також затребувані і на невеликих кухнях підприємств громадського харчування. А все тому, що вони мають невеликі розміри, тому там для них завжди знайдеться місце. Тоді як промисловий марміт варто купити власникам їдалень, кафе і ресторанів. В основному такі вироби виготовляються з нержавіючої сталі – матеріалу, який не окислюється під впливом харчових кислот, а значить, смак страв ніщо не зіпсує.
Нержавіюча сталь – це матеріал, який відрізняється високою міцністю і стійкістю до різного роду деформацій. А значить термін служби виробів з нього, і мармітів для перших і других страв – не виняток, становить не одне десятиліття. Крім довговічності, теплові агрегати з нержавійки можуть похвалитися рядом інших переваг. Серед них такі:
Тому, якщо ви думаєте купити для свого закладу марміти для перших і других страв, то неодмінно скористайтеся такою можливістю, відвідавши сайт technofood.com.ua.
Настільні марміти зручні у використанні не тільки в домашніх умовах, але і стануть в нагоді під час сервірування банкетів, фуршетів і шведських столів в кафе, ресторанах і навіть у їдальнях. Ці агрегати сконструйовані таким чином, щоб надати кухареві легкість установки контейнерів з готовими стравами. Як правило, вони укомплектовуються термостатом, що дозволяє зберігати їжу при температурі 30-90 0С.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки