Курка-гриль за короткий час увійшла до меню більшості закладів громадського харчування та раціону багатьох сучасних гурманів. Вся справа в особливому соковитому смаку та пікантному ароматі м'яса птиці-гриль. Приготування даної страви не становить особливої складності при дотриманні рецепту та кількох простих правил:
Наведемо один із класичних рецептів: приготування курки-гриль у часниковому соусі.
Для приготування соусу необхідно подрібнити часник та змішати його з рештою інгредієнтів. Підготовлену птицю ретельно змастити всередині та зовні тушки отриманим соусом. Залишити маринуватися на 1,5-2 години. Просочену соусом курку укласти гриль і обсмажувати протягом 30-40 хв (залежно від розміру тушки) за нормальної температури 220°С. М'ясо вийде соковитим і ніжним, а часник додасть пікантності та незвичайного смаку страві.
Готувати курку-гриль необхідно за допомогою правильного професійного обладнання, яке спеціалізується на даному виді страви. Це полегшить роботу персоналу Вашого закладу, а також забезпечить максимальний смаковий ефект цієї страви.
Компанія «Технофуд» надає широкий вибір грилів для курей . Всі вони мають відмінні характеристики, основними критеріями яких є: місце розташування тушки (вертикальний, шампурний, карусельний гриль), продуктивність шт/год, кількість відділень для тушки, потужність, вага та ін. Наша компанія співпрацює з такими відомими компаніями-виробниками, як Pimak (Туреччина) , а також Кій В (Україна). Лідерами продажів виступають такі моделі гриля для курей, як електричний/газовий гриль для курей М001 (4 шт/год) Pimak , а також електричний гриль на 4 курки ГК - 4 Кій В, відмінними параметрами яких є вага та тип нагрівання. Співробітники нашого магазину з радістю допоможуть Вам у виборі відповідного для Вас гриля для курей з ідеальним поєднанням ціни та якості!
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки