Чому побутовій техніці немає місця в професійних приміщеннях для миття посуду
При облаштуванні ресторану виникає потреба в обладнанні для миття посуду, адже при великих обсягах ручна мийка не є найоптимальнішим і оперативним варіантом. На перший погляд цілком ефективне за витратами рішення - використання побутового обладнання, однак при більш пильному аналізі воно програє по ефективності, швидкості і екологічності професійним технологіям миття посуду.
Професійні системи миття посуду, незважаючи на вищу вартість, швидко окупаються в порівнянні з пристроями, призначеними для особистого використання і мають безліч переваг:
Цикл миття посуду - кілька хвилин.
Жодна побутова посудомийна машина не має програмного циклу мийки в 1-2 хвилини, а середній цикл миття складає близько 100 хвилин. А також жодна з них не розрахована на безперервну експлуатацію. А ось промислова, завдяки своїй конструкції, може використовуватися на підприємстві безперервно протягом усього робочого дня. Цикли мийки складає від 45 секунд до 4 хвилин.
Економія води
Пристрій промислової посудомийної машини дозволяє не тільки швидко і ефективно мити посуд, але при цьому і значно економити воду. Більшість посудомийних машин використовують 2-3 літри води за цикл. А витрата води на 1000 тарілок становить 120-150 літрів. За способом завантаження промислові посудомийні машини поділяються на кілька типів: машини фронтального типу, машини купольного типу і машини конвеєрного типу.
В машинах фронтального, купольного і деяких машинах конвеєрного типу для завантаження посуду використовуються спеціальні кошики або касети. Як правило, розмір касет стандартизований, вони можуть використовуватися в посудомийних машинах різних виробників.
МАШИНИ ФРОНТАЛЬНОГО ТИПУ
Посудомийні машини фронтального типу мають більш компактні розміри в порівнянні з іншими типами машин. Їх основна відмінність полягає в тому, що завантаження посуду здійснюється через передню (фронтальну) дверцята. Такі посудомийні машини, як правило, мають продуктивність від 200 до 800 тарілок на годину. Тому їх застосування буде обгрунтовано в закладах з невеликою кількістю посадочних місць (50 - 100).
Машини фронтального типу можуть бути зовсім невеликих розмірів, і призначені вони для використання на барах для миття келихів.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки