Починаємо з того, що в каструлі об'ємом не менше ніж 5 літрів доводимо до кипіння воду. Рекомендована пропорція - 100 г овочів на 1 літр води. Кипляча вода/пар блокують розвиток мікроорганізмів у продукції, що призводить до псування.
Для рівномірності теплової обробки іноді овочі перемішуємо. Як тільки необхідний ступінь бланшування досягнуто, поміщаємо їх у холодну воду на потрібний час. Можливо, у ряді випадків воно буде еквівалентним тому, що було використано для попередньої стадії. Потім видаляємо всю зайву воду та ретельно висушуємо продукцію. Наступний крок - поміщаємо її в контейнери із твердими стінками та завантажуємо в холодильник.
"Г" - Гриби.
Ви можете заморозити гриби сирими. Для цього їх очищаємо, миємо і, при необхідності, сортуємо згідно з видами та розмірами, а потім упаковуємо. Крім того, існує й інший варіант обробки: гриби можна бланшувати, а потім протягом 3-6 хвилин обсмажити в олії в каструлі з товстим дном під кришкою. Для смаження використовуйте високу температуру та невелику кількість приправ. Після того, як гриби охолонуть, викладіть їх у скляну ємність разом із соусом, створіть вакуум і заморозьте.
"К", "М", "Ч" - Полуниця, малина, чорниця.

Так як делікатні фрукти вимагають обережного підходу, акуратно очищаємо їх, при цьому не використовуємо воду, щоб не зіпсувати плоди. Видаливши стебла та листя, поміщаємо їх у твердій упаковці на 24 години в морозильний агрегат. Через добу – вакуумуємо.
"А", "Г", "С", "Я" - Абрикоси, груші, сливи, яблука.
Ці овочі не потребують бланшування перед приміщенням для зберігання в морозильну камеру. Досить їх обережно вимити, очистити і нарізати на шматочки завтовшки близько 2 см. Якщо вам знадобиться частина вмісту вакуум-пакету, ви зможете скористатися нею. При цьому цукіні не потрібно попередньо розморожувати, можна одразу готувати. Продукцію, що залишилася в пакеті, досить просто помістити назад в морозильну камеру.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки