Вибираючи духовку для громадського харчування, слід звернути увагу на професійні моделі. Їх функціонал багато в чому схожий з побутовою побутовою технікою, але характеризується більшою функціональністю, потужністю та продуктивністю. Таке обладнання користується попитом у ресторанах, кафетеріях, їдальнях, торгових центрах, що виготовляють власну випічку. Розглянемо на що звернути увагу під час виборів.

Духові шафи для професійної кухні можна поділити на кілька видів. Вони відрізняються:
За способом монтажу:
За способом нагрівання духовки бувають:
За габаритами:
У багатьох моделях для закладів громадського харчування передбачено 2 секції духових шаф. Для невеликих кав'ярень достатньо односекційної моделі, але якщо потік відвідувачів великий, варто придивитися до трисекційних варіантів.
За способом встановлення:
Вибір залежить від розмірів кухні, наявності інших меблів та техніки, параметрів внутрішнього об'єму, кількості режимів нагрівання.
Перед підключенням нового обладнання важливо враховувати такі параметри:
Важливо, щоб духові шафи для громадських закладів відповідали деяким характеристикам:
Вибір духовки та варильної поверхні для кафе також передбачає дотримання вимог правильного розміщення техніки. Необхідно враховувати розміри кухні та пам'ятати, що піч не може стояти поруч із холодильним обладнанням. Щоб максимально врахувати всі нюанси, можна скласти 3D модель кухні.

У професійних духовках можна виставляти температуру, тривалість нагрівання та користуватися іншими базовими функціями:
Це традиційний набір функцій, присутній практично у всіх професійних шафах. На ринку обладнання для закладів громадського харчування представлені моделі з розширеним функціоналом:
У газових моделях велике значення приділено безпеці. Виробники оснащують їх електрозапалюванням, системами контролю витоку газу та іншими.
Вибір правильного обладнання – індивідуальне питання. Це залежить від кількості виробленої продукції та інших факторів, у тому числі характеристики обладнання:
Необхідно також звертати увагу на зовнішній вигляд, щоб модель гармонійно вписалася у загальну концепцію кухні.
Духова шафа електрична для кафе та ресторанів, як і газова, потребує регулярного догляду. Для безпечного користування необхідно:
Важливо прибирати в духовці після кожного приготування, адже чистота - запорука тривалої експлуатації і відмінних страв.

Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки