У процесі приготування їжі в ресторанах та інших закладах громадського харчування дуже важливо мати ефективне обладнання для нарізування, подрібнення, перемішування та збивання продуктів. До такого обладнання відносяться міксери, м'ясорубки, овочерізки та блендери. Але що таке куттер і як він може допомогти на кухні? Деякі люди не знайомі з цим терміном, але для професійних кухарів та шеф-кухарів куттер – невід'ємний інструмент. Цей пристрій має безліч функцій, що дозволяють замінити більшість перерахованих вище приладів на кухні. Але чи справді куттер може надати якісь особливі можливості для громадського харчування, які не мають інші кухонні електроприлади? Давайте розберемося.
Куттер (від англ. Cut – різати) – це спеціальний пристрій, призначений для подрібнення різноманітних харчових продуктів. Причому не лише м'яса, риби, овочів, а й сипучих, а також перемішування інгредієнтів у рідкому стані, призначених для приготування супів-пюре, соусів, кремів. Завдяки особливому розташуванню ножів, а також їхній відмінній конструкції, можна отримати напівфабрикати високої якості порівняно з використанням звичних приладів.
Професійні куттери бувають:
Досить часто подібним подрібнювачем обладнають багато ковбасних цехів, оскільки прилад має ряд переваг перед традиційною м'ясорубкою. Що таке куттер для м'яса і чим він завоював таку популярність серед професіоналів? Особлива конструкція гострих ножів дозволяє подрібнювати будь-який продукт у вигляді шматочків різних розмірів. Куттер здатний різати навіть заморожене м'ясо, перемішувати будь-які його види в однорідну масу, а також краще зберігати всі корисні властивості.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки