Одним з варіантів стабільного прибуткового бізнесу у будь-який час є відкриття невеликої за обсягом кондитерської чи міні пекарні. У будь-якій ситуації, незалежно від модних направлень та течій все ж більшість українців зазвичай щоденно вживають хліб. Тож спеціальні маркетингові заходи для такого виду продукції зовсім не обов’язкові. Для успішного проекту достатньо вдалих перевірених рецептів, досвідченого персоналу і якісного обладнаного приміщення.
Як бути у випадку, коли немає досвіду з відкриття та налагодження роботи пекарні? В цьому випадку на допомогу прийдуть профі від компанії Технофуд.
Що ми можемо запропонувати для успішного старту пекарні?
Проектування під ключ
Якісне обладнання
Професійні пекарі, що нададуть поради щодо фішок та особливостей закладу згідно з цільовою аудиторією та місцерозташуванням торгової точки.
Тож на самому початку, окрім стартового капіталу та твердого бажання прийнятись до справи, рекомендуємо звернутись за порадами саме до нас, адже компанія Технофуд профілюється на успішному запуску аналогічних проектів.
Для орієнтиру, наведемо приклад переліку обладнання, яке цілком закриває потребу пекарні на 10 посадкових місць: міні-пекарня