Винні шафи і холодильники потрібні для бізнесу не менше, ніж сам виноград, з якого створюється їх пляшкове вміст. Винне виробництво – окрема складна галузь, яка передбачає не тільки роботу з фруктовим урожаєм, підбір бочок і дерева для зберігання основи, але і створення спеціального температурного режиму для збереження букета вже готового напою. Купити винні шафи і холодильники з урахуванням потреб свого підприємства можна у нас з доставкою по Києву та Україні. Пропонуємо елітну продукцію від провідних світових виробників TEFCOLD, WHIRLPOOL, SCAN, SARO, SIRMAN, BARTSCHER (Німеччина, Італія, Данія).

Звичайна температура зберігання вина не перевищує 8-15 градусів Цельсія. Саме з цієї причини елітні виноробні розміщують свої еліксири в дерев'яних бочках на прохолодних пагорбах. Холод і спеціально підібраний матеріал ємності – те, що зберігає смак і унікальний аромат вина упродовж сотень років! Але в сучасних умовах далеко не кожен бізнесмен володіє замком або маєтком з просторими погребами, де можна покласти на стелажах багато пляшок або поставити кілька бочок з виноградним нектаром.
Оптимальні умови для зберігання різних алкогольних напоїв створюють спеціальні винні холодильники (шафи), купити які ми пропонуємо за вигідною ціною в Києві, Харкові, Дніпрі та інших містах країни. Вони вигідні для комерційного використання з наступних причин:
Різні типи вин зберігаються при різних температурах. Винні шафи (холодильники) дозволяють розміщувати різні напої (червоні, білі, ігристі) незалежно від умов збереження їхнього смакового букета.

Ця техніка хороша в рівній мірі як для кафе чи ресторану, так і для дому. Наприклад, існують шафи італійського, німецького і данського виробництва, які дозволяють при особливому температурному режимі зберігати як вино, так і сири, салямі. Це оптимально за умови створення приголомшливих домашніх заготовок! Але якщо ми говоримо про зберігання вина в виробничих умовах з метою подальшого продажу, то наявність спеціальної шафи – не розкіш, а необхідність. Головне – зробити правильний вибір при купівлі такого обладнання, вибрати відповідний в індивідуальному плані тип.
Вироби, що вбудовуються, настільні, окремо стоячі, кулери з однією і двома зонами. Якщо є бажання або необхідність в економії вільного простору виробничої площі, є сенс купувати вбудовану модель шафи для вина. Але тут потрібно пам'ятати про те, що така варіація винного холодильника є найдорожчою з представлених в нашому каталозі. Одна з причин цього – унікальне проектування, що дозволяє техніці працювати без продуманої зовнішньої вентиляції. Параметр вкрай важливий: якщо спробувати вбудувати будь-яку іншу барну шафу для вина за принципом built-in cooler це може закінчитися знищенням всіх колекцій виноградних напоїв. Настільні міні-холодильники для вина оптимальні в умовах обмеженого робочого простору і при зберіганні невеликої кількості алкоголю. Автономні або окремо стоячі винні шафи (холодильники), які можуть бути вузькими і дерев'яними, вміщати від 8 до 20 полиць, можна розмістити в будь-якому місці вашого кафе, ресторану або бару. Вони можуть мати різну форму і параметри, бути не менш компактними, ніж настільні або варіанти для вбудовування. Кулери з однієї / двома зонами відрізняються наявністю / відсутністю декількох температурних режимів зберігання. Вони ідеальні в тому випадку, коли потрібно в одному місці підтримувати красу букетів різних видів винних напоїв для подальшого продажу.
Одно- і мультирежимні. Залежно від кількості режимів зберігання виділяють холодильники для алкоголю з однією / декількома робочими температурами. Перший варіант є оптимальним для тих кафе, ресторанів, барів Києва та України, які зберігають або один вид вина, або кілька з однаковими умовами температурного режиму. Якщо колекцій вишуканого алкоголю кілька або в рамках однієї є необхідність в зміні показників температури – краще купувати мультирежимну шафу (холодильник) для зберігання вина.
Компресорні і термоелектричні. Розрізняються холодильники для вина, купити які ми пропонуємо з доставкою по Україні, також за типом системи охолодження. У більшості винних шаф є компресори, які працюють так само, як у харчових аналогів. За допомогою компресора молекули холодоагенту стискаються разом, створюючи нагрітий пар, який проходить через конденсатор, а потім піддається миттєвому випаровуванню, охолоджуючись. Потім вентилятор пускає повітря по котушках, звідки і надходить холодне повітря кулера.

Існує також класифікація за кількістю поличок або пляшкової місткості пересувних винних погребів. Середня наповнюваність шафи для вина – 12-20 пляшок. При цьому є кліматичні пристрої, які потрібні в рамках виробництва, для забезпечення оптимальної температури дозрівання виноградного алкоголю, є температурні, які можна бачити в кафе, ресторанах і барах, де напої тільки подають в певній температурі.
При купівлі такої техніки потрібно враховувати цілі бізнесу (виробництво або тільки обслуговування, 50/50), обсяги винних колекцій, площу місця, відведеного під установку, наявність продуманої вентиляції та види напоїв, що зберігаються.
Наприклад, червоні вина потребують більш високої температури зберігання (13-20 градусів, якщо говорити про насичені червоні). Рожеві зберігають свій букет при показниках 10-17 градусів Цельсія. Найбільше люблять холод білі вина – вони і подаються після охолодження до 8 градусів. Є складнощі при виборі? Хочете підібрати техніку, яка на 100% відповідає виробничим потребам? Наші фахівці з радістю вам допоможуть зберегти гроші. Час вивести бізнес на новий рівень.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки