Для правильного зберігання продуктів у вакуумі ми завжди рекомендуємо використовувати тільки якісну і свіжу продукцію, приділяючи особливу увагу гігієні. Питання обладнання для вакуумування продукції вирішити завжди простіше: вакуумні пакувальники, пакети для вакуумної упаковки і аксесуари для вакуумного пакування допоможе підібрати професійна команда компанії Технофуд.
Для страв, що містять рідину, рекомендується дати їм охолонути в холодильнику протягом кількох годин (або в шоковому охолоджувачі при температурі нижче + 10° C) перед їх упаковкою. Важливо: для забезпечення бездоганної гігієни харчових продуктів ми рекомендуємо ніколи не використовувати пакети повторно. Не забудьте вказати на пакеті дату упаковки і назву продукту!
Риба

Риба, як відомо, псується дуже швидко. З цієї причини найкращим вибором є збереження в вакуумі. Принципово важливо, щоб риба, яку ви вирішили зберегти за допомогою цієї техніки, була абсолютно свіжою. Залежно від виду риби температура зберігання варіюється: морський окунь, короп, щука, тріска, хек, морський лящ, камбала і лин можуть зберігатися при -25 ° C. А жирну рибу (таку як оселедець, лосось, сардина, скумбрія, тунець і форель) необхідно зберігати при температурі -30 ° C. Звичайно, ракоподібних та молюсків теж можна зберігати за допомогою вакуумної упаковки.
Перець
Готуйте його, як якщо б він подавався до столу прямо зараз: видаліть все насіння і приступайте до нарізки відповідно до рецепту, який ви збираєтеся приготувати. Для зберігання в сирому вигляді, його можна помістити прямо під вакуумом в морозильну камеру. Якщо, навпаки, ви хочете зберігати його вже приготованим, необхідно обсмажувати близько 2-3 хвилин, а після - просушити і заморозити
Готові страви

Готові страви можна зберігати phexybv для вас чином: в пакетах (навіть на тарілці, на якій вони розміщені) або в жорстких ємностях.
Хліб
Комбінація вакууму і негативної температури особливо підходить для цього типу продуктів. Хліб і всі інші продукти, отримані в процесі випічки, як прості, так і складні (наприклад, піца і бутерброди), збережені таким чином, зберігають всі свої характеристики аромату і свіжості без змін. Бажано не всмоктувати повітря повністю, щоб не стискати їжу занадто сильно. Для розморожування просто поставте продукт в гарячу духовку.
Тісто

Також відмінно зберігається тісто, яке використовується для приготування пасти або випічки, в морозильній камері. Для зберігання, розділіть тісто на прямокутні листи товщиною близько 3 см, виберіть відповідну ємність, створіть вакуум і заморозьте.
Фрукти і овочі
Технологія вакуумування дозволяє вам по-справжньому зберегти нескінченну кількість фруктів і овочів, не відчуваючи при цьому типових незручностей прямого заморожування, таких як, наприклад, іній, які змінюють характеристики продукту. Однак, як згадувалося раніше, необхідно використовувати продукти хорошої якості. У попередній процедурі вакуумного зберігання овочів в морозильній камері етап обсмажування має фундаментальне значення, оскільки він зупиняє неминучу деградацію цих продуктів, оскільки кипляча вода і / або пар блокують дію тих мікроорганізмів, які викликають псування.
Гриби
Щоб заморозити їх в сирому вигляді, просто очистіть їх, вимийте, висушіть і, при необхідності, наріжте скибочками, в залежності від виду і розміру. Тримайте їх у скляних контейнерах, щоб вони не зіпсувалися. Якщо ви хочете спочатку їх обсмажити, дійте наступним чином: обсмажте гриби з невеликою кількістю приправ у великій сковороді з товстим дном, з кришкою і на сильному вогні протягом 3-6 хвилин. Коли гриби охолонуть, перелийте їх в скляну ємність з соусом, створіть вакуум і заморозьте. При бажанні ця схема також підійде для тушкованих овочів.
Баклажан
Для збереження цього типу продукції найкраще підходять тверді і не дуже стиглі баклажани. Вимийте і наріжте часточками або кубиками. Опустіть їх в ємність з холодною водою і декількома краплями лимона або оцту, щоб уникнути почорніння. Прожарте не менше 4 хвилин. Відразу після цього охолодіть їх під струменем холодної води, просушіть і розкладіть у відповідних ємностях. Помістивши їх під вакуум, приступайте до заморожування. Баклажани можна готувати, попередньо не розморожуючи їх.
Чорниця, полуниця, малина

Ці ніжні плоди потрібно очистити дуже обережно (щоб не зіпсувати їх), без використання води. Після видалення стебла і листя їх необхідно помістити в жорсткі контейнери, завакуумувати і заморозити. Тільки через 24 години їх можна буде переносити в вакуумні пакети. Увага: перед розморожуванням не забудьте розрізати пакет.
Спаржа

Ретельно очистіть її і розділіть по довжині і ширині, щоб обсмажування було якомога більш рівномірним. Видаліть жорсткі частини, вимийте і висушіть. Після прожарювання, охолодіть її, знову просушіть. Помістіть в жорсткі контейнери, створіть вакуум і заморозьте.
Брокколі
Час обсмажування брокколі становить близько 3 хвилин. Після обсмажування її потрібно добре висушити і потримати під дуже холодною водою близько 6 хвилин. Обережно висушіть, розкладіть в жорсткі контейнери, створіть вакуум і заморозьте.
Цвітна капуста
Перед обробкою необхідно розділити на суцвіття. Потім їх потрібно опустити в окріп на 3 хвилини і охолодити в холодній воді 5 хвилин. Ретельно висушіть, упакуйте в вакуумну упаковку і заморозьте.
Брюссельська капуста

Переконайтеся, що вона дуже свіжа - в цьому випадку вона красивого яскраво-зеленого кольору. Видаливши все зіпсовані частини і розділивши її за розміром (для рівномірного підсмажування), промийте холодною водою і обсмажте протягом 5 хвилин. Потім злийте воду і відразу охолодіть, опускаючи в холодну воду ще на 5 хвилин. Завакуумуйте.
Розморожування
Розморожування може відбуватися по-різному в залежності від ваших потреб і наявності часу. Ви можете розморозити завакуумовану і заморожену раніше продукцію прямо на сковороді, приготувати в духовці (традиційної або мікрохвильовій) або, залишивши її в пакеті, в киплячій воді.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки