Зручний, практичний і функціональний обробний стіл потрібен на кожній кухні в будь-якому закладі громадського харчування. До цієї категорії професійного обладнання пред'являються високі вимоги, обумовлені серйозним навантаженням, на яку наражаються виробничі столи. У ресторанах з великою прохідністю і на підприємствах громадського харчування, що спеціалізуються на приготуванні страв зі свіжого м'яса і риби (оброблення туш) використовуються винятково виробничі столи з нержавіючої сталі, здатні витримати і велику вагу продуктів, і вплив хімічних засобів очищення, і перепади температур. Як вибрати дійсно якісне і надійне обладнання, що відповідає всім вимогам громадського харчування, включаючи гігієнічність? Для цього необхідно вивчити асортимент виробів, що поставляються на ринок сучасними виробниками, оцінити переваги різних видів столів з нержавіючої сталі і підібрати правильні габарити з урахуванням індивідуальних вимог (приготування страв, миття овочів, збір відходів тощо) і розміру виробничих площ на кухні ресторану.
Металевий обробний стіл з антикорозійними властивостями володіє найвищими експлуатаційними характеристиками, що дозволяє йому елементарно справлятися з такими видами навантаження і зберігати бездоганний зовнішній вигляд:
Крім перерахованих фактів, меблі з нержавійки абсолютно не вбирають запахи, так що навіть щоденний контакт із запашними продуктами або харчовими відходами не матиме ніяких наслідків після елементарного вологого прибирання.
Виробничі кухонні столи з нержавійки зобов'язані бути абсолютно стійкими на будь-якому підлоговому покритті, а також абсолютно безпечними, навіть коли вони навантажені додатковим обладнанням – важкими м'ясорубками, овочерізками, фритюрницями тощо. Зрозуміло, в такій відповідальній справі, як вибір обробного столу, головним оцінювальним критерієм повинна стати не вартість, а надійність і міцність, гарантувати які може тільки солідний виробник з бездоганною репутацією.
Залежно від спеціалізації, обробні столи з нержавіючої сталі для ресторанів та їдалень діляться на кілька категорій. Звичайний, найпростіший виробничий стіл – це конструкція у вигляді гладкої рівної стільниці на ніжках, укріплених спеціальною рамою. Функціональність подібного виробу обмежена, тому він програє своїм більш "просунутим" аналогам:
Обробний стіл для ресторану або їдальні може бути також обладнаний висувними ящиками або тумбами, що теж дуже сприяють підвищенню комфорту в роботі для кухаря.
Для цеху, що спеціалізується на нарізанні овочів, наприклад, доцільно пошукати в продажу столи з отворами для збору відходів і ванною для промивання і зберігання оброблених продуктів.
У цехах з розбирання м'яса, як правило, встановлюють спеціальне обробне обладнання, в якому стільниця оснащена бортиками не з однією, а з трьох сторін, що перешкоджає стіканню крові і падінню обрізків.
У каталозі інтернет-магазину "Технофуд" ви знайдете кухонні виробничі столи для харчоблоку від популярного вітчизняного виробника, що підтримує демократичну цінову політику. Ідеальне співвідношення якості виробів і доступної ціни при широкому асортименті ергономічних надійних меблів з нержавіючої сталі зробить ваші покупки вигідними і вдалими.
Приступаючи до вибору конкретних моделей виробничих меблів для громадського харчування, необхідно скласти чіткий список вимог, які ви пред'являєте до кожного виду обладнання та уточнити його конкретне призначення. Виробничий стіл з нержавійки в ресторані або їдальні може служити найрізноманітнішим цілям:
За типом розміщення на кухні виробничі столи діляться на два види:
Стандартна ширина робочої поверхні становить 60 або 70 см, а довжина варіюється вже в куди більш значному діапазоні – від компактних варіантів менше метра до просторих двометрових виробів.
Виробничий стіл з полицею – прекрасний вибір, що дозволяє грамотно і раціонально організувати зберігання посуду, столових приладів, різного кухарського інвентарю.
Як показує практика, матові вироби з нержавіючої сталі краще полірованих, оскільки на них не так помітні мікроподряпини – сліди інтенсивного повсякденного використання. Навіть при найдбайливішій експлуатації на поверхні нержавійки з часом з'являються сліди від повалених приладів, ударів ножа і інших механічних впливів, але це жодним чином не позначиться на безпеці і гігієнічності якісного виробу.
А ось прагнення купити обробний кухонний стіл максимально дешево у невідомого продавця може стати причиною неприємних наслідків – появи плям на металевій поверхні або корозійних розводів в місцях зварювання, що абсолютно неприпустимо, оскільки металеве обладнання для кухні контактує з продуктами харчування.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки