До закладів громадського харчування висуваються досить високі вимоги як із боку законодавства, і клієнтів. Відвідувачі швидко залишають місця і рідко повертаються до кафе, їдальні, ресторанів, магазинів, в яких якість страв не відповідає їхнім очікуванням. Тому для того, щоб зберегти товарний вигляд та смакові якості хлібобулочних та кондитерських виробів, призначене спеціальне професійне обладнання – теплові вітрини. Протягом кількох годин (з моменту приготування та до реалізації) піци, круасани, пиріжки, слойки та гарячі бутерброди залишаються такими ж апетитними та ароматними, якими їх вийняли з духовки. Теплові вітрини – що це за обладнання? Які вони мають технологічні та конструкційні особливості? На які параметри слід звертати увагу при їх виборі, щоб вкласти кошти найефективніше?
Кондитерські вироби, здобні булочки, піцу хочеться придбати, коли вони гарячі та найсмачніші (ще «дихають» і мають хрумку скоринку). Для цього призначені спеціальні теплові вітрини. Що це і як вони працюють? Чи підтримують постійну температуру? Так, адже теплові вітрини оснащені ТЕНами та термостатами. Такі професійні агрегати бувають підлоговими та настільними. Якщо перший тип підходить для великих підприємств, то другий затребуваний численними дрібними та середніми підприємствами сфери громадського харчування. Настільні агрегати, які мають конфігурацію як у теплових вітрин Sirman:
При покупці зверніть увагу на діапазон температур, матеріали, з яких виготовлені теплові вітрини (вибирайте нержавіючу сталь та міцне органічне скло), можливість відкривати з боку продавця та покупця. Кожна дрібниця здатна вплинути і на продуктивність праці, і якість збереження певних видів випічки, і привабливість демонстрації страв відвідувачам.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки