Без спеціального холодильного обладнання для демонстрації продуктів не обходиться жодна торговельна точка, чи то невеликий продуктовий магазин, чи великий мережевий супермаркет, кондитерська, міні кафе або інший заклад громадського харчування. Рибні, м'ясні та інші продукти, красиво розставлені на полицях, виглядають набагато естетичніше, смачніше і презентабельніше, ніж страви в закритих контейнерах.
Ринок сучасного холодильного обладнання не може поскаржитися на брак пропозицій, навпаки, асортимент холодильних вітрин настільки великий і різноманітний, що готовий забезпечити оптимальні умови зберігання і вражаючу презентацію продуктам найрізноманітніших видів і категорій. Професійні вітрини відрізняються формами і габаритами, типами та діапазонами температур, які вони можуть підтримувати, особливостями конструкцій, а також ще цілою низку характеристик. Щоб, переглядаючи численні пропозиції на сторінках каталогу інтернет-магазину "Технофуд", наші клієнти з Києва і віддалених від столиці регіонів України могли зробити кращі надбання, розставимо пріоритети та орієнтири, які допоможуть у виборі фірмового обладнання для громадського харчування.
Холодильна вітрина – обладнання, що належить до числа найбільш затребуваних, оскільки зі своїми завданнями воно справляється на всі 100%, плюс чудово вписується в дизайн будь-якого приміщення, є універсальним рішенням. Брендові вітрини-холодильники від провідних світових виробників (Німеччина, Нідерланди, Україна), представлені в нашому каталозі, розрізняються за типами виконання і розмірами, але мають спільні переваги:
За типом конструкції холодильні вітрини для барів, кафе, магазинів і супермаркетів діляться на:
Залежно від умов зберігання різних типів продуктів вітрини можуть бути:
Принцип охолодження холодильних вітрин буває статичним або динамічним. Широко варіюється також площа викладання.
Ключовим критерієм вибору холодильного обладнання є не так ціна (в асортименті інтернет-магазину technofood.com.ua є моделі, розраховані практично на будь-який бюджет), як площа торгового майданчика, де буде розміщена вітрина. Вкрай важливе значення має також максимальна зручність щоденної експлуатації вітрини і простота її технічного обслуговування.
Холодильні вітрини для кондитерських, кафе і магазинів в обов'язковому порядку повинні бути оснащені підсвічуванням внутрішнього простору, щоб покупці могли у всіх подробицях оглянути продукцію, яка виставляється.
Сучасні виробники холодильних вітрин для риби, м'яса, ковбаси, десертів та інших продуктів використовують передові технології, теплоізоляційні матеріали, а також приділяють багато уваги обробним матеріалам, які відповідають за естетику обладнання.
Не слід забувати ще про одну найважливішу вимогу – екологічну безпеку вітрин-холодильників. Будь-яка настільна або підлогова конструкція в каталозі нашого сайту від кращих європейських виробників відповідає санітарно-гігієнічним нормам і вимогами, що підтверджено відповідними сертифікатами.
Кондитерська вітрина-холодильник – це стильне і елегантне професійне обладнання, яке чудово вписується в інтер'єр магазинів, ресторанів та інших підприємств громадського харчування. Морозиво, тістечка, торти, різноманітні десерти і кондитерські вироби вимагають дотримання особливих умов зберігання, щоб вони могли зберігати свої первозданні смакові характеристики і естетичну привабливість. Правильно підібрана кондитерська або барна вітрина будь-якого типу (настільна або підлогова, з гнутим або прямим склом) – це найкращий спосіб ефективної демонстрації десертів, що веде до підвищення інтересу до них з боку покупців і збільшення виторгу закладу. В кінотеатрах і кафетеріях кондитерські холодильні вітрини вважаються найважливішим за значенням обладнанням.
Вибираючи вітрину за конструктивним виконанням, необхідно врахувати індивідуальні вимоги до обладнання і площу торгового приміщення.
Сучасні виробники кондитерських вітрин для барів та кафе, призначених для зберігання і демонстрації тортів, десертів, салатів тощо, дбають про те, щоб асортимент виробів задовольняв потреби закладів різних стильових напрямків. Експозиційна сторона обладнання може бути забарвлена в стильний чорний колір, що підкреслює сучасність агрегату, або бути повністю прозорою. Кольори зовнішніх панелей вертикальної холодильної вітрини варіюються в ширшому діапазоні. Додаткове підсвічування в барній вітрині забезпечує відмінну візуалізацію продуктів.
Кондитерська вертикальна шафа з нержавіючої сталі – це професійне холодильне обладнання, призначене для викладання і зберігання кондитерських виробів і інших продуктів, комфортний клімат для яких створює спеціальна система охолодження.
Сама холодильна установка зазвичай розміщена внизу, а верхня засклена частина компактної за габаритами кондитерської шафи – це полиці. Внутрішній об'єм шафи, кількість полиць, форма обладнання – всі ці параметри варіюються. Кондитерська вертикальна шафа за формою може бути циліндричною або чотиригранною. Внутрішній об'єм вимірюється в літрах. У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете варіанти від 70 до 820 літрів.
Вибір вертикальної холодильної шафи базується на кількох критично важливих моментах:
Кондитерські шафи виготовляються з нержавіючої сталі, покриваються полімерами і оформляються на будь-який смак – дерево, ламінат, інші декоративні варіанти.
Всі кондитерські шафи, настільні та барні холодильні вітрини в асортименті компанії Технофуд – сертифіковане обладнання від провідних європейських і вітчизняних брендів, які гарантують виняткову якість, надійність, екологічність і довговічність своєї продукції. Кваліфіковані менеджери готові надати кожному клієнту вичерпні консультації з будь-яких питань, пов'язаних з індивідуальним вибором, придбанням, доставкою і обслуговуванням оригінального брендового обладнання.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки