Приготування хумусу з куттером для хумусу - це просто
Приготування хумусу з куттером для хумусу - це просто
Хумус - страва, крім того, що популярна, смачна і ситна, також безсумнівно і дуже корисна, і поживна. Вона містить багато білка і клітковини, багата складними вуглеводами з низьким глікемічним індексом, багата антиоксидантами, вітамінами і мінералами. Про походження страви досі не вщухають суперечки: країни Близького Сходу сперечаються де ж вперше блюдо приготували. Що ж є безперечним фактом, так це те, що хумус шалено смачна страва, яку варто не тільки скуштувати один раз, а й додати в свій постійний раціон. При цьому, безумовно, найкраще вживати не магазинний хумус, а приготований самостійно - це буде свіжий продукт, без консервантів і зайвого жиру в складі, а крім цього - ще й найсмачніший.
В оригінальному рецепті хумусу всього 4 інгредієнта: нут, тахіні, свіжі лимон і часник. Для подрібнення хумус найкраще використовувати якісне обладнання, яке не залишить грудочок і неоднорідної текстури в готовій страві. Для цього найкраще підійдуть куттери для хумусу Pimak. Як і все обладнання бренду Pimak - це міцна, зносостійка і безпечна модель для професійного використання. Що дозволить Вам готувати хумус не тільки за класичними рецептами, а й привнести свою родзинку в дану страву.