Промислові блендери використовують на професійній кухні ресторану, кафе для швидкого приготування різноманітних соусів та сумішей, паштетів та джемів, пюре та фруктового морозива, шоколадних паст та крем-супів, колки льоду у великих кількостях. Професійні моделі відрізняються високою потужністю, розширеним функціоналом та здатні стати ефективними помічниками на кухні.

Промислові занурювальні блендери використовують як стаціонарне обладнання на професійній кухні громадського харчування, в кондитерських цехах. До основних характеристик блендерів для професійної кухні ресторану, кафе, фастфуду відносять параметри:
Зовнішньо заглибні професійні блендери схожі з промисловими міксерами, проте істотною відмінністю є висока продуктивність, потужний ніж з нержавіючої сталі, оснащений різною кількістю лез.
При виборі промислового обладнання виходять з конструкції, обсягу, наявності додаткових опцій. Місткість глечика занурювального блендера для професійної кухні зазвичай 0,75-5,0 л, матеріал чаші - різний.
При виборі промислового занурювального блендера для професійної кухні необхідно враховувати наявність додаткових аксесуарів у комплектації – штовхач, мірний ковпачок. Для стаціонарних моделей важливими є габарити промислового блендера, які залежать від його продуктивності.
Промислові моделі для професійної кухні ресторану, кафе, бару відрізняються високою потужністю, розширеним функціоналом. На відміну від занурювальних, найбільшим попитом користуються стаціонарні моделі. У той же час, на великих кухнях у медичних та навчальних закладах, виробничих їдалень потрібні занурювальні промислові блендери.
Потужність промислових моделей значно перевищує швидкість побутових для домашньої кухні. Протягом хвилини блендер здатний приготувати фруктовий чи молочний коктейль. Ножі у заглибних професійних блендерах мають специфічну форму та заточування, виготовляються із медичної сталі. Матеріал глечика може бути різним, залежно від призначення обладнання, бюджетних можливостей.
Оснащення промислового блендера додатковими різальними елементами значно розширює можливості на кухні. Висока продуктивність промислових моделей дозволяє дуже швидко перетворити крупу на борошно, миттєво подрібнити спеції та бобові, горіхи перетворити на м'яку пасту. З професійними занурювальними блендерами на кухні ресторану та кафе можна реалізувати найскладніші кулінарні рецепти.
У нашому каталозі представлено сучасне обладнання торгових марок EWT Inox, Sirman, Saro, Macap, Quamar, Jau, Vitamix, Hamilton, Hendi від провідних світових виробників Італії, США, Нідерландів, Німеччини, Китаю. Зверніть увагу на деякі моделі обладнання для професійної кухні громадського харчування, що відрізняються продуктивністю, функціональністю, додатковими опціями, ціною.
Широко представлена лінійка промислових блендерів Sirman для кухні ресторану, кафе моделі Saturno, Barmaster, Orione, Dragone. Об'єм чаші варіюється від 1,5 л до 5 л, потужність 0,45-0,75 кВт.

Відвідування ресторану люди планують зазвичай наперед. Для зустрічі з друзями перевагу надають барам, де можна відпочити, поласувати десертами, коктейлями. Без професійного обладнання для бару важко уявити якісне обслуговування відвідувачів.
Для приготування смачної їжі або коктейлів у компанії «Технофуд», крім професійних блендерів, можна купити необхідне обладнання – професійні міксери для молочних коктейлів, промислові льодогенератори. Потужна кавоварка привабить кавоманів, а соковитискач і промисловий прес за кілька хвилин приготують багато порцій свіжого соку для відвідувачів бару.
Блендери для кухні ресторану Ewit Inox серії CBS/CMES представлені моделями 2 л та 2,5 л, розрахованими на інтенсивну роботу. Незважаючи на високу продуктивність, професійне обладнання слід експлуатувати за призначенням. Не рекомендується використовувати навіть потужний промисловий блендер для замішування густого тіста, подрібнення розмоченого льоду. Для таких робіт на професійній кухні доцільно застосовувати відповідну промислову техніку – тістоміси, занурювальні міксери.
Промислові блендери вибирають, виходячи з кількості відвідувачів кафе, концепції самого закладу, переваг клієнтів. Для більшої ефективності рекомендується використовувати промислові занурювальні блендери з прозорими чашами. Склянки з квадратним перетином, крім того, не тільки естетичні, але ергономічні – мінімум розбризкування під час роботи, зручне вивантаження готової суміші.
Промислові блендери іноді купують не тільки для професійної кухні громадського харчування, а й для домашнього використання – приготування коктейлів, смузі, горіхової чи шоколадної пасти. Скляна модель для професійної кухні Bartscher A135009 1,75 л дуже ефектна, що дозволяє безпосередньо спостерігати процес змішування різнокольорових інгредієнтів коктейлю.
Перевагою стаціонарних професійних блендерів є їхня ергономічність, від працівника кухні потрібно мінімум уваги при роботі техніки. Занурювальні промислові блендери не мають стаціонарного глека, їх застосовують з відповідним посудом як переносне обладнання.
Купуючи в «Технофуд» сучасні промислові блендери для кухні громадського харчування, ви зможете заощадити фінанси без шкоди якості та продуктивності.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки