Скажімо одразу – готувати на контактному грилі легко, зручно та приємно. До того ж часу на приготування страви піде вдвічі менше. Це тому, що температурний вплив на продукти відбувається одночасно знизу і зверху. У цьому полягає головна перевага притискного гриля, обумовлене його конструкцією. Тому для того, щоб розібратися в тому, як готувати на контактному грилі, розглянемо, як він влаштований. Від звичайного гриля контактний відрізняється наявністю двох поверхонь, що нагріваються, між якими і поміщають продукти. Гарячі пластини щільно притискаються до них, тому прилад називається контактним. Перевертати при цьому нічого не доведеться, а отже ні шматки риби, ні котлети не розваляться. Звичайно, товщина продуктів може бути різною, тому прилад оснащений спеціальною пружиною, за допомогою якої встановлюється необхідний зазор між робочими пластинами. У багатьох моделях передбачено повне відкидання кришки, в такому положенні готувати на притискному грилі можна як на звичайному.
Готувати на притискному грилі реально практично все, що смажиться чи запікається: стейки, котлети, рибу та морепродукти, яєчні та омлети, овочі та навіть фрукти. А вже про гамбургерів, сендвічів, сосисок і говорити не доводиться. Важливо правильно встановити температуру приготування, скориставшись терморегулятором. Потрібно відзначити, що при експлуатації приладу ваша участь у приготуванні мінімальна, і це дуже привабливий момент. Знаючи, як правильно готувати на притискному контактному грилі, ви отримаєте смачні страви, не витрачаючи на них зайвого часу. Чимало цього пристрою та інших переваг:
Користуватися цим чудовим приладом зовсім не складно, а коли ви набудете досвіду та вправності, зможете створювати на ньому справжні шедеври, винаходити власні рецепти та готувати унікальні страви.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки