У кафе, ресторанах та інших закладах громадського харчування займаються не тільки приготуванням їжі та напоїв. Важливою частиною процесів на кухні є миття брудного посуду і обладнання. Для цього на професійних кухнях використовуються мийні ванни. Найчастіше вони виготовляються з нержавіючої сталі і є одним з важливих атрибутів громадського харчування.
За допомогою ванни для миття посуду кухонний інвентар відмочують, вимивають, обробляють і споліскують, що дозволяє отримати чисті тарілки, чашки, столові прилади і інше кухонне начиння. Також за допомогою виробничої мийки виконують обробку і очищення рибних, м'ясних, овочевих та інших інгредієнтів перед приготуванням. Це обладнання є надзвичайно важливим для правильної організації робочого процесу на кухні, тому перед тим, як купити мийну ванну, необхідно вивчити всі її різновиди та особливості.
Нержавіючі мийні ванни є найпопулярнішими і якісними моделями для використання в закладах громадського харчування і цехах з обробки продуктів. Нержавіюча сталь є дозволеним для використання в харчовій промисловості матеріалом, який має цілу низку позитивних якостей.
Мийні ванни з нержавіючої сталі — відмінне рішення для громадського харчування і їдальні, яке дозволяє на найвищому рівні організовувати робочі процеси на кухні.
Мийку на кухню обов'язково потрібно купити навіть власникам невеликих закладів громадського харчування. Це допоможе грамотно організувати процеси на кухні, проявити турботу про клієнтів і вивести бізнес на новий рівень. Найголовніше — правильно підібрати мийну ванну для кухонного посуду, виходячи з розмірів кухні, кількості клієнтів і потреб громадського харчування. Залежно від конструкції, мийки для кухонного посуду бувають декількох видів:
Крім конструкції, мийні ванни для закладів громадського харчування розрізняються за зовнішнім виглядом. Вибір тієї чи іншої моделі зумовлений потребами, навантаженням і прохідністю закладу.
Такі моделі добре підходять для невеликих ресторанів і кафе. Наявність однієї секції в таких мийних ваннах дозволяє одночасно обробляти тільки один вид продукції. Найчастіше вони використовуються для очищення овочів, риби або м'яса. Перевагою односекційної мийної ванни є її компактні розміри і доступна вартість. Такі вироби добре встановлювати на невеликій кухонній площі, а також прямо за барною стійкою.
Виробнича мийка такого формату є найбільш популярною і універсальною серед закладів громадського харчування. Таке обладнання з нержавійки дозволяє одночасно виконувати кілька різних процесів. Наприклад, в одній із секцій кухонного миття можна виконувати чищення посуду, а другу використовувати для ополіскування. Двосекційні мийні ванни добре підходять для столових та цехів з обробки їжі, вони відрізняються компактними габаритами і функціональністю.
Мийка в такій конфігурації може послужити повноцінною заміною для цілого приміщення для миття посуду. Трисекційні мийні ванни є дуже практичними, оскільки їх одночасно можна використовувати для миття посуду, замочування кухонного інвентаря і розморожування напівфабрикатів. Зазвичай їхня довжина сягає до 2 метрів.
Залежно від потреб і прохідності закладу, кожен власник в індивідуальному порядку підбирає мийну ванну для громадського харчування. Але, незалежно від обраної конфігурації, це обладнання точно є корисним і потрібним на професійній кухні.
Вибираючи мийну ванну для кухонного посуду, необхідно врахувати деякі фактори, які допоможуть зробити правильну покупку.
Виробнича мийна ванна повинна мати акуратний зовнішній вигляд без візуальних дефектів, закруглені кути і розвальцьовані крайки. Беручи до уваги всі ці рекомендації, можна уникнути численних проблем з купівлею, встановленням і експлуатацією даної ванни на професійній кухні.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки