
Куттер є професійним обладнанням для ресторанної кухні, за допомогою якого подрібнюється м'ясна сировина з подальшим її перетворенням на однорідну масу. За процес подрібнення відповідають сертивидні ножі, що швидко обертаються, які поперемінно занурюються в чашу, що обертається зі швидкістю 0,3 с-1. Сировина може подрібнюватись як у відкритих чашах, так і під вакуумом. За допомогою куттера можна подрібнити м'ясо та приготувати фарш, з якого одержують сирокопчені, напівкопчені, варено-копчені, варені, ліверні ковбаси, а також сардельки та сосиски.
У комплектацію куттера входить:
Кількість ножів у куттері може бути від двох та більше. Вони можуть мати крайку з прямою або ламаною лінією. Вибір першої чи другої форми заточування здійснюється в залежності від потрібного подрібнення продукту та можливих енергетичних витрат. Однак ефективнішим є асиметричний меч. Чаша куттера може завантажуватися вручну або за допомогою спеціальних витягів. Подрібнений продукт вивантажують шляхом перекидання чаші або за допомогою розвантажувальних тарілок та скребків через центральний отвір або борт.
Основна технічна характеристика куттера – об'єм чаші. Для малих підприємств, які працюють на невеликий рівень виробництва, підійде чаша об'ємом 15 - 125 л . Для великих виробників передбачено обладнання місткістю понад 125 л. Куттер може подрібнювати м'ясо, охолоджене до температури не більше від -1 0С до +5 0С. Шматки продукту повинні важити трохи більше півкілограма. Дане обладнання дозволяє швидко отримати великі обсяги подрібненого та добре перемішаного фаршу, що значно оптимізує процес виробництва ковбасних виробів.
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки