Професійне обладнання LODGE (США)
Lodge Cast Iron - це відомий американський бренд, який з 1896 року спеціалізується на виробництві преміальної професійної чавунної посуди та аксесуарів для кухні. Компанія володіє двома ливарними заводами у Південному Піттсбурзі, штат Теннессі (США), де і була заснована. З має понад 125-річним досвідом, Lodge створює міцну та універсальну посуду, яка служить поколінням кулінарів.
Бренд Lodge пропонує широкий асортимент посуду для приготування на професійній кухні:
• Сковороди для смаження
• Сковороди-грилі
• Сковороди-воки
• Казани
• Решітки для грилю
• Та багато іншого.

Крок 1: Смазана маслом та готова до використання
Чавунна посуда Lodge поставляється змащеною маслом (seasoned) та готовою до використання прямо з коробки. Просто швидко промийте її, висушіть вручну і починайте готувати.
Крок 2: Попередній нагрів сковорідки
Для забезпечення рівномірного нагрівання поступово нагрійте чавунну сковорідку на конфорці відповідного розміру. Оскільки чавун добре утримує тепло, немає потреби використовувати високі температури - середній рівень нагрівання буде достатнім. Ці кроки допомагають уникнути прилипання їжі. Не забудьте використовувати рукавичку для гарячої ручки!
Крок 3: Додайте трохи масла
Як тільки ваша сковорідка розігріється, додайте трохи масла або жиру. Потім просто додайте інгредієнти (Примітка: якщо ви хочете використовувати вершкове масло, додайте і розігрійте спочатку рослинне масло, а потім додайте вершкове відразу перед тим, як додати інгредієнти).
При готуванні при високих температурах краще використовувати нейтральне масло з високою точкою кипіння, таке як канола або масло виноградних кісточок. Нейтральні масла практично не мають смаку, що робить їх відмінним вибором для смаження та обжарювання. Коли мова йде про приготування при низьких температурах, оливкове масло є чудовим варіантом.
Ми навчимо вас, як чистити чавунну посуду Lodge у три простих кроки.
Крок 1: Миття
Мийте вашу чавунну посуду вручну. Ви можете використовувати невелику кількість миючого засобу. У разі потреби використовуйте скребок для видалення пристрійної їжі. Для стійких залишків їжі прокип'ятіть трохи води в посуді протягом 3-5 хвилин, а потім скористайтеся скребком після того, як посуд остудиться. Набір для догляду за покриттям містить усе необхідне для правильного миття та догляду за чавунною посудою.
Крок 2: Сушка
Негайно ретельно висушіть посуд безворсовою тканиною або паперовим рушником. Якщо ви помітили невеликі чорні залишки на рушнику, це лише частки покриття, і це абсолютно нормально.
Крок 3: Змащування
Нанесіть дуже тонкий шар рослинної олії на поверхню вашої посуди. Використовуйте паперове рушник, щоб протерти поверхню до тих пір, поки не залишиться ніяких слідів олії.
Найпростіший спосіб підтримувати цей шар олії - використовувати вашу чавунну сковороду. Кожного разу, коли ви готуєте яйця, смажите стейк або пеклите пиріг, ви додаєте шари запеченої жиру та олії, які покращують шар олії, створюючи природне антипригарне покриття, яке з часом тільки покращується.
Навіть якщо ваша змащена чавунна посуда стала трохи гіршою, ви можете легко це виправити.
Крок 1: Очищення чавунної сковороди Lodge
Ретельне чищення:
Очистіть поверхню теплою водою з мильним розчином металевим губкою. Використання губки та мильного розчину дозволено, оскільки ви готуєтеся до повторного покриття посуду олією. Промийте і ретельно висушіть вручну.
Якщо у вас є засіб для видалення ржавчини Lodge Rust Eraser, скористайтеся ним на цьому етапі для легкого видалення поверхневої ржавчини з чавунної посуди. Він виготовлений з гуми та карбіду кремнію - це, по суті, шліфувальний папір без паперу, зібраний в твердий блок для зручності використання. Після використання засобу для видалення ржавчини ретельно видаліть усі залишки матеріалу і продовжуйте процес відновлення, описаний нижче.
Крок 2: Нанесення масла
Нанесіть дуже тонкий, рівномірний шар рослинної олії на посуду (зсередини та ззовні). Якщо використовувати занадто багато олії, ваша посуд може стати липкою.
Крок 3: Запікання
Помістіть посуду верхньою частиною донизу на верхню полицю духовки і покладіть алюмінієву фольгу на нижню полицю, щоб зібрати зайву олію, яка може капати з посуду. Запікайте при температурі 230-260 °C протягом години. Дайте охолонути і повторіть процес за необхідності, щоб досягти класичної чорної патины.
Причина:
Іноді їжа може прилипати до вашої чавунної посуди. Це може статися з різних причин, таких як недостатній обсяг жиру або олії під час приготування, недостатньо добре змащена посуд або нова посудина, яка ще не набрала додаткових шарів олії. Щоб уникнути прилипання їжі, ознайомтеся з нашими порадами та рекомендаціями в руководстві користувача вище.
Рішення:
Перед приготуванням їжі на посуді:
Додайте приблизно чайну ложку рослинної олії на вашу сковороду і поступово розігрійте її на плиті або в духовці, щоб зменшити ймовірність прилипання.
Після приготування на чавунному посуді:
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки