
Довгострокове зберігання продуктів з дотриманням усіх необхідних правил – це одне з практичних рішень для професійної кухні, які існують на сьогоднішній день.
Можливості сучасних технологій дозволяють продовжити термін придатності харчової продукції, запобігаючи її передчасній деформації та псуванню. Крім того, продукти харчування, завдяки вакуумній упаковці, компактно розташовуються в місцях зберігання, склад або холодильна шафа.
Одна з обов'язкових умов зберігання продуктів у вакуумі – їм потрібно дати час охолонути після теплової обробки, якщо така вироблялася. Потім їх слід акуратно та максимально рівномірно розподілити усередині пакувального пакета.
Пристрої, в яких виробляється упаковка продуктів, можуть бути різними за об'ємом, безкамерними або мати одну/дві камери.
Підприємства використовують пакувальники залежно від масштабів виробництва.
Крім ніші, пов'язаної з харчовою продукцією, вакуумні пакувальні машини застосовуються також і в медицині: для пакування голок, крапельниць та інших інструментів. Це виключає їхнє зараження бактеріями з навколишнього середовища.
Після вакуумування продукти, що зберігають свої смакові характеристики, можуть бути поміщені в пакетах у холодильну установку згідно з технологічними вимогами.
В умовах одного конкретного закладу можна заздалегідь готувати та вакуумувати компоненти страв, які мають хороший попит, але потребують при цьому значних витрат часу для приготування.
Така продукція як приправи, сухофрукти, хлібобулочні вироби може бути розфасована відповідним чином і завакуумована.
Пакувальні матеріали бувають і твердими та м'якими. У м'яку упаковку поміщають продукти масою до 7 кг і такі, чию форму зберігати не потрібно. За допомогою твердої упаковки можна зберегти форму будь-якого продукту.
Простота експлуатації професійного обладнання EVOX 25 Orved – одна з характеристик цього пристрою.
Універсальний агрегат застосовується як для збереження продукції, так і під час роботи з технологією sous vide. Ви можете встановити вакуумний пакувальник у невеликому ресторані, барі чи магазині. Навіть там, де простір обмежений, EVOX 25 Orved успішно ”впишеться”.
Під час вакуумування продуктів харчування пакет для вакуумного пакування рекомендується заповнювати на 2/3 обсягу. Для приготування у sous vide пакети з відкачаним повітрям запечатуються та поміщаються у ємність із водою.
За ступінь нагріву водного середовища відповідає термопроцесор Softcooker Y09 від Sirman, який показує температуру з високою точністю до +/- 0,03С. Професійне обладнання Orved характеризується високою швидкістю роботи та універсальністю використання.
В інтернет-магазині компанії "Технофуд" представлений широкий вибір професійних пакувальних пристроїв від бренду Orved (Італія).
Швидка обробка замовлення
Вибір оптимальних рішень
Для постійних покупців
Найкоротші терміни доставки